Els meus perfils a les xarxes socials // Mis perfiles en las redes sociales

Com podeu observar sóc una persona prou tecnològica, per tant, també sóc una enamorada de les xarxes socials. Hui he decidit obrir un compte en instagram, diferent del meu perfil personal, per compartir idees, inspiració i moltes coses més del món educatiu.

Como podéis observar soy una persona bastante tecnológica, por tanto, también soy una enamorada de las redes sociales. Hoy he decidido abrir una cuenta en instagram, diferente de mi perfil personal, para compartir ideas, inspiración y muchas cosas más del mundo educativo.

Srta PoppinsM’he decidit per Senyoreta Poppins, en honor al meu primer punt de referència infantil, la gran Mary Poppins, perquè pense que l’educació també és una qüestió de màgia.

Me he decidido por Senyoreta Poppins, en honor a mi primer punto de referencia infantil, la gran Mary Poppins, porque pienso que la educación también es una cuestión de magia.

També utilitze Twitter per estar totalment informada, res de televisió per assabentar-me de l’actualitat des de ja fa molts mesos. Si teniu perfil i vos entra la curiositat podeu trobar-me ací: @silvillop

El meu perfil és més observador que actiu, pense molt però comparteix poc. Encara que intente millorar cada dia… Si voleu compartir els vostres pensaments amb mi per aquestes xarxes, esteu convidats.

Ens veiem per Internet!

P.D. Ja que estava, també he creat un perfil a Facebook, per si vos agrada més aquesta xarxa 😉

También utilizo Twitter para estar totalmente informada, nada de televisión para enterarme de la actualidad desde hace ya muchos meses. Si tenéis perfil i os entra la curiosidad, podeis encontrarme aquí: @silvillop
Mi perfil es más observador que activo, pienso mucho pero comparto poco. Aunque intento mejorar cada día… Si queréis compartir vuestros pensamiento conmigo por estas redes, estáis invitados.
¡Nos vemos por internet!
P.D. Ya que estaba, también he creado un perfil en Facebook, por si os gusta más esta red 😉

CC BY-NC-SA 4.0
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà