Setmana dels monstres en l’Escola d’Estiu // Semana de los monstruos en la Escuela de Verano

Per la tercera setmana d’escola d’estiu, el grup dels dinosaures varen triar la temàtica dels monstres per gaudir i passar-ho bé.

Para la tercera semana de escuela de verano, el grupo de los dinosaurios escogieron la temática de los monstruos para disfrutar y pasarlo bien.

Monstres

Per crear context, primer llegirem a l’aula d’informàtica el clàssic àlbum il·lustrat “Allà on viuen els monstres” de Maurice Sendak i per la vesprada, al taller de música, aprenguérem el ball dels monstres. La cançó elegida va ser el gran tema del bugui-bugui que no deixàrem de ballar en tota la setmana.

Para crear contexto, primero leímos en el aula de informática el clásico álbum ilustrado “Donde viven los monstruos” de Maurice Sendak y por la tarde, en el taller de música, aprendimos el baile de los mosntruos. La canción elegida fue el gran tema del bugui-bugui que no dejamos de bailar durante toda la semana.

Llibre

El dimarts creàrem diferents monstres de cartró i retallaren ells mateixos, a la seua manera, galetes de goma eva per donar-lis de menjar. Després, per poder jugar amb ells sempre que ens abellisca, els col·locàrem a la taula d’exposició.

El martes creamos diferentes monstruos de cartón y recortaron ellos mismos, a su manera, galletas de goma eva para darles de comer. Después, para poder jugar con ellos siempre que nos apetezca, los colocamos en la mesa de exposición.Caixes de monstres

També pintarem pedres de diferents colors i les convertirem en monstres amb uns ulls adhesius. Aquests monstres en serviren per fer un taller de literatura i crear una història on viure aventures. Els dinos decidiren separar les monstres-pedres per colors, triaren un nom per cada u d’ells (Kait, Parpadelas, Princeses i Fulletes) i deixaren volar la seua imaginació.

También pintamos piedras de diferentes colores y las convertimos en monstruos con ojos de pegatina. Estos monstruos nos sirvieron para hacer un taller de literatura y crear una historia para vivir aventuras. Los dinos decidieron separar los monstruos-piedras por colores, eligieron un nombre para cada uno de ellos (Kait, Parpadelas, Princeses y Fulletes) y dejaron volar su imaginación.

Pedres-monstres

Les princeses (les de color rosa…) anaren trobant-se a la resta dels grups i s’ajuntaren per fer el seu ball de monstres.

Las princesas (las de color rosa…) fueron encontrándose al resto de los grupos y se juntaron todos para hacer su baile de monstruos.
Ells mateixos col·locaren les pedres en cercle per poder fer el ball dels monstres. Ellos mismos

Ells mateixos col·locaren les pedres en cercle per poder fer el ball dels monstres. Ellos mismos colocaron las piedras en círculo para poder hacer el baile de los monstruos

 

Amb tanta calor, després de tant de moviment, necessitàvem anar a la piscina.

Con tanto calor, después de tanto movimiento, necesitabamos ir a la piscina.
Silvia, necessitem una piscina perquè els monstres puguen banyar-se!!

Silvia, necessitem una piscina perquè els monstres puguen banyar-se!! Silvia, ¡necesitamos una piscina para que los monstruos puedan bañarse!

I si posem un paper blau perquè faça d'aigua?  ¿Y si ponemos un papel azul para que haga de agua?

I si posem un paper blau perquè faça d’aigua?
¿Y si ponemos un papel azul para que haga de agua?

Després d’eixir a assecar-se, decidiren anar a la fira per pujar en moltes atraccions divertides. En la sénia, començaren a pujar tan i tan alt, que els monstres pedres acabaren volant per tot el pati d’escola fins arribar a la nostra aula. I nosaltres amb ells 😉

Después de salir a secarse, decidieron ir a la feria para subir en muchas atracciones divertidas. En la noria, empezaron a subir tan y tan alto, que los monstruos piedras acabaron volando por todo el patio del cole hasta llegar a nuestra aula. Y nosotros con ellos 😉

Exposició

Aquesta setmana també tinguérem la sort de gaudir de la visita dels alumnes més majors de l’escola (6é de primària) Ens ajudaren a pintar monstres per fer un photocall i convertir-nos en monstres l’últim dia de la setmana.

Esta semana tambien tuvimos la suerte de disfrutar de la visita de los alumnos más mayores del cole (6º de primaria) Nos ayudaron a pintar monstruos para hacer un photocall y convertirnos en monstruos el último día de la semana.

PhotocallI per últim també realitzàrem amb ells un taller d’escultures de monstres de fang, aprofitant que els majors treballaven la seua setmana d’artistes 😉

Y por último también realizamos con ellos un taller de esculturas de monstruos de barro, aprovechando que los mayores trabajaban su semana de artistas 😉

Escultures fang

Fins ací la nostra setmana monstruosa!!

La quarta setmana, els dinos elegiren ser…

Científics!!!!

I fer molts experiments…

¡¡Hasta aquí nuestra semana monstruosa!!
La cuarta semana, los dinos eligieron ser…
¡¡¡¡Científicos!!!!
Y hacer muchos experimentos…

CC BY-NC-SA 4.0
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà